Foto's

Over Antalya

Het Baia Lara Hotel & Spa heeft een ideale ligging; enkele kilometers weg van de drukte van het centrum van Antalya en direct aan een fijn zandstrand. De perfecte bestemming dus voor een luxueuze zonvakantie met in de nabijheid een gezellig stadscentrum. Ook de luchthaven bevindt zich op maar 15 kilometer afstand, dus na de vlucht bent u al bijna op de plek van bestemming.

Het resort is gelegen in het plaatsje Lara, midden tussen andere pareltjes van accommodaties, maar buiten Lara vindt u ook prachtige natuur. Wat u absoluut gezien moet hebben zijn de Düdenwatervallen, die bij Lara Beach van 40 meter hoogte de zee instorten. Verder kenmerkt de natuur zich door olijf- en pijnbomen en kleurrijke exotische bloemen, die het best te bewonderen zijn in natuurparken als Atatürk Park of Karaalioglu Park. Een laatste aanrader is het bezoeken van een authentiek Turkse hamam.

Het prettige mediterrane klimaat van Lara maakt het een perfecte bestemming voor een zonvakantie. Vanaf mei tot half oktober valt er nauwelijks regen in het gebied en schijnt de zon juist volop.

Vergelijk Baia Lara bij 4 aanbieders Bekijk prijs