Vergelijk Baia Lara bij 4 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:

powered by:

Faciliteiten

In alle opzichten biedt Hotel Baia Lara het beste van het beste, dus de voorzieningen zijn van het hoogste niveau. Eten en drinken in het hotel staat dus gelijk aan gastronomisch genieten. In het buffetrestaurant BAIA met terras gebruikt u ontbijt, lunch en diner, maar mocht u zin hebben in iets anders, dan kunt u uitstekend terecht in één van de specialiteitenrestaurants. Deze à-la-carterestaurants zijn Scalini (Italiaans), La Salsita (Mexicaans) en Kebapchi (Turks). Daarnaast bevinden zich op het complex diverse bars voor een drankje, snack of ijs, en kunt u 24 uur per dag gebruik maken van roomservice.

Sportievelingen kunnen hun favoriete activiteiten op vakantie gewoon doorzetten. Tot de mogelijkheden behoren:

* Fitness
* Aerobics
* Step
* Stretching
* Tennis
* Tafeltennis
* Voetbal
* Beachvolleybal
* Basketbal
* Boogschieten
* Darts
* Waterpolo
* Bowling
* Diverse watersporten, waaronder windsurfen

Met maar liefst vijf zwembaden en een fijn zandstrand is er daarnaast volop gelegenheid tot zonnebaden, baantjes trekken enzovoort. Eén van de vijf baden is speciaal voor kinderen, dus ook voor hen valt er voldoende waterpret te beleven. Op het zonneterras rond de zwembad-area zijn overal ligbedden en parasols aanwezig, zodat u heerlijk kunt relaxen.

Het animatieteam organiseert dagelijks de leukste activiteiten op het strand en rond het complex, terwijl zij 's avonds een spectaculaire show opvoeren op het openluchtpodium. In het Baia Lara zal u dus geen moment van verveling ervaren. Tevens biedt het enthousiaste team kinderen de kans allerlei leuke sport- en spelactiviteiten mee te doen, zodat zij met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke vakantie beleven. En de minidisco 's avonds is het hoogtepunt van hun dag!

Zoals eerder genoemd, geniet de spa van het Baia Lara grote bekendheid. Velerlei gezichts- en lichaamsbehandelingen zijn hier te ondergaan, net als ultiem ontspannende massages. Gun jezelf dus de luxe van een dagje spa en kom geheel uitgerust terug van vakantie.

Behalve bovengenoemde faciliteiten, biedt het Baia Lara ook nog enkele meer praktische voorzieningen. Denk hierbij aan babysitservice, Wifi, transfer van en naar de luchthaven, doktersservice, diverse winkeltjes en een kapsalon.

Foto's


Vergelijk Baia Lara bij 4 aanbieders Bekijk prijs